Συνάντηση συνδέσμου ΚΠΣΦ με τον κ. Μαρίνο Σιζόπουλο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ*

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ κ.Μαρίνος Σιζόπουλος και εκπρόσωποι του “ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ” 

Η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί ήταν εξαιρετικοί, όπου έχουν συζητηθεί διάφορα θέματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του Κ.Π.Σ.Φ ενημέρωσαν τον κ. Μαρίνο Σιζόπουλο σχετικά με την ίδρυση και Σκοποί του συνδέσμου υπό την επωνυμία “ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ” – “Cyprus Palestinian Friendship Association”

Στη συνέχεια ο κ.Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε:

« Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπρόσωπους του συνδέσμου για την πρώτη ενημερωτική μας συνάντηση, όμως δράττοντας την ευκαιρία είχαμε επίσης να συζητήσουμε και διάφορα θέματα τα οποία μας απασχολούν. Για ακόμα μια φορά εγώ θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους εκπρόσωπους του συνδέσμου και τα μέλη του ότι από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα συνεχίσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνδρομή στις προσπάθειες τους στην εμβάθυνση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών ενισχύοντας τους δεσμούς της Παλαιστινιακής και κυπριακής φιλίας

مشاركة:

مقالات مشابهة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.